Weer Evia

WEER EVIA

Hieronder ziet u het weer voor Evia, Griekenland. In de eerste kolom staat het weer voor Zuid-Evia, daarna voor Centraal-Evia en tot slot voor Noord-Evia. U krijgt de weersverwachting voor 7 en 14 dagen te zien als u onderaan de kolom klikt op “Uitgebreid weer..”. Houd er wel rekening mee dat niks zo veranderlijk is als het weer bij het bekijken van de meerdaagse verwachting. Op de volgende pagina kunt u het klimaat van Griekenland bekijken.

ervaar NU het authentieke GRIEKSE eiland evia

Samenvatting:
Hét complete kookboek over de Griekse keuken! Op veler verzoek weer leverbaar in geüpdatete en nu fullcolourversie!

Beoordeling:
“Wat een prachtig boek. De recepten zijn origineel, niet heel moeilijk en zeer smakelijk. bij de recepten staat ook vermeld bij welke gelegenheid het gegeten wordt. Mooi beschreven en het leest heerlijk. Zo wordt het een kookboek wat je lekker in de tuin leest en je inspireert…”

In het kort:
Een inspirerende verzameling klassieke Griekse recepten met populaire en traditionele ingrediënten. Met meer dan 160 heerlijke, authentieke recepten! 

INSPIRATIE

Over Ons

Ontdek Evia is ontstaan vanuit de gedachte dat iedereen het prachtige eiland moet kunnen ervaren zoals de Grieken dat zelf ook doen. Authentiek, Lokaal, met de Griekse gastvrijheid van weleer. 

Instagram