CONTACT

Bent u enthousiast geworden voor Evia? Wilt u het eiland ontdekken met Nederlandse begeleiding? Of heeft u een vraag waar wij u mee kunnen helpen? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens. We bieden u graag een helpende hand! Of het nou over de excursies gaat, het eiland zelf, accommodatie en restaurant tips, of waar de mooiste stranden zich bevinden; bij ons bent u aan het juiste adres!

Contact info

  • Telefoon: +30 69 81 67 39 64
  • Whatsapp & Viber:+30 69 81 67 39 64
  • E-mail: info @ ontdekevia . nl
By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website

INSPIRATIE

OVER ONS

Zomaar een greep uit de opmerkingen die wij te horen krijgen als we het over Evia hebben:

“Huh?”, “Waar ligt dat?”, “Is dat een Grieks eiland?”, “Nog nooit van gehoord.”

Dit zal u niet onbekend in de oren klinken. Dit komt omdat Evia een van de meest onbekende eilanden van Griekenland is. Terwijl het de op een na grootste is. Hier willen wij graag verandering in brengen!
Samen met de Grieken. Samen met u.

Waarom is Ontdek Evia opgericht?

Wij lopen hier inmiddels al een geruime tijd rond en we merken dat de lokale bevolking er ook klaar voor is. De financiële crisis heeft ook hier diepe sporen achter gelaten. Nog tot op de dag van vandaag. Zodoende hebben wij Ontdek Evia opgericht, om u dichter bij de mensen uit Evia te brengen – om Evia toegankelijker te maken. 

Wij hopen dat we u een onvergetelijke tijd kunnen bezorgen. Wij geloven dat Evia een van de mooiste eilanden is die Griekenland rijk is. En dat zeggen we niet zomaar! Van de prachtige bergen en groene natuur in het Noorden, tot de hoogste toppen in Centraal-Evia en de prachtige stranden in het Zuiden. Evia is een heel bijzondere ervaring. Een gevolg hiervan?

Steunen van de lokale bevolking

Wij gaan op zoek naar de restaurants die niet op de hoofdweg zitten, langs bij de cafe’s buiten het centrum en in gesprek met de mensen die u als toerist niet tegenkomt. Op deze manier bieden wij u het echte Griekenland. Authentiek Griekenland. Het mooie Griekenland van weleer.

ONTDEK ONZE BIJZONDERE EXCURSIES

Onze Missie

Evia toegankelijk maken voor alle Nederlanders.

Onze Visie

Wij geloven dat iedereen het prachtige eiland Evia moet kunnen ervaren zoals de Grieken dat zelf ook doen – Authentiek, Lokaal, met de Griekse gastvrijheid van weleer.

 

Over Ons

Ontdek Evia is ontstaan vanuit de gedachte dat iedereen het prachtige eiland moet kunnen ervaren zoals de Grieken dat zelf ook doen. Authentiek, Lokaal, met de Griekse gastvrijheid van weleer. 

Instagram