Kaart van Evia

KAART EILAND EVIA

Het gemarkeerde gebied op deze kaart van Griekenland is het eiland Evia! Op onderstaande kaart van Evia hebben we verschillende markers geplaatst met interessante locaties. Zo staan bijvoorbeeld de havenplaatsen aangestipt vanaf waar de ferry’s vertrekken. Daarnaast staan de grote steden aangestipt, het vliegveld van Athene en nog veel meer. Bent u geïnteresseerd  wat we nog meer aangestipt hebben? Neem dan nu CONTACT met ons op!

KAART EXCURSIE ZUID-EVIA

Op deze kaart staan al onze excursies in Zuid-Evia aangegeven. Alles ten zuiden van Aliveri is omringd en dit wordt beschouwd als Zuid-Evia. U kunt op de rode pijltjes drukken om meer informatie over de excursie te krijgen.

Bent u geïnteresseerd  geraakt in een van onze excursies in Zuid-Evia? Neem dan nu CONTACT met ons op!

ervaar NU het authentieke GRIEKSE eiland evia

KAART EXCURSIES CENTRAAL-EVIA

Op deze kaart staan al onze excursies in Centraal-Evia aangegeven. Alles ten zuiden van Psachna en ten noorden van Aliveri is omringd en dit wordt beschouwd als Centraal-Evia. U kunt op de rode pijltjes drukken om meer informatie over de excursie te krijgen. 

Bent u geïnteresseerd  geraakt in een van onze excursies in Centraal-Evia? Neem dan nu CONTACT met ons op!

Samenvatting:
Hét complete kookboek over de Griekse keuken! Op veler verzoek weer leverbaar in geüpdatete en nu fullcolourversie!

Beoordeling:
“Wat een prachtig boek. De recepten zijn origineel, niet heel moeilijk en zeer smakelijk. bij de recepten staat ook vermeld bij welke gelegenheid het gegeten wordt. Mooi beschreven en het leest heerlijk. Zo wordt het een kookboek wat je lekker in de tuin leest en je inspireert…”

In het kort:
Een inspirerende verzameling klassieke Griekse recepten met populaire en traditionele ingrediënten. Met meer dan 160 heerlijke, authentieke recepten! 

KAART EXCURSIES NOORD-EVIA

Op deze kaart staan al onze excursies in Noord-Evia aangegeven. Alles ten noorden van Psachna is omringd en dit wordt beschouwd als Noord-Evia. U kunt op de rode pijltjes drukken om meer informatie over de excursie te krijgen.

Bent u geïnteresseerd  geraakt in een van onze excursies in Noord-Evia? Neem dan nu CONTACT met ons op!

Over Ons

Ontdek Evia is ontstaan vanuit de gedachte dat iedereen het prachtige eiland moet kunnen ervaren zoals de Grieken dat zelf ook doen. Authentiek, Lokaal, met de Griekse gastvrijheid van weleer. 

Instagram