Griekse Eiland Evia

EVIA

Evia is verdeeld in drie verschillende gebieden, die allemaal totaal anders zijn!
Druk op onderstaande afbeeldingen om hier meer over te weten te komen.

Beleef het Cycladische karakter op een steenworp afstand van Athene en het vliegveld!

Ontdek de vele wonderbaarlijke geheimen van het Dirfis gebergte, de hoogste berg van het eiland!

Ervaar zelf waarom het Noorden de bijnaam ‘Klein Zwitserland’ heeft!

EVIA IN GETAL

1
kilometer kustlijn
1
km² oppervlakte
1
Inwoners
1
meter hoogste berg

WAAROM EVIA?

DICHT BIJ HET VLIEGVELD & ATHENE

Vanaf het vliegveld van Athene 'Eleftherios Venizelos International Airport' bent u in een uurtje al op Evia, het is maar 98 km naar de hoofdstad Chalkida. Daarnaast leent dit Griekse eiland zich uitstekend voor een dagtrip naar Athene, het is erg goed bereikbaar via de ferries in het Zuiden en in het Noord, en via de brug in Centraal-Evia!

AUTHENTIEK

Doordat de Grieken het eiland altijd 'voor zichzelf hebben gehouden', vindt u hier nog de echte Griekse tradities en gastvrijheid. Hier laat de lokale bevolking de huisdeur open en de sleutels nog in de auto bij afwezigheid. Waar vindt u dat nog meer in deze tijd?

DIVERS

Evia is het op een na grootste eiland van Griekenland, na Kreta. Het is een langgerekt eiland en daardoor heeft het als het ware drie verschillende gebieden; Noord, Centraal en Zuid. Deze gebieden verschillen ontzettend van elkaar en daardoor zal het eiland u blijven verrassen!

Samenvatting:
Hét complete kookboek over de Griekse keuken! Op veler verzoek weer leverbaar in geüpdatete en nu fullcolourversie!

Beoordeling:
“Wat een prachtig boek. De recepten zijn origineel, niet heel moeilijk en zeer smakelijk. bij de recepten staat ook vermeld bij welke gelegenheid het gegeten wordt. Mooi beschreven en het leest heerlijk. Zo wordt het een kookboek wat je lekker in de tuin leest en je inspireert…”

In het kort:
Een inspirerende verzameling klassieke Griekse recepten met populaire en traditionele ingrediënten. Met meer dan 160 heerlijke, authentieke recepten! 

HOE NAAR EVIA?

De reisorganisatie Prinos Reizen onderscheidt zich in het aanbieden van kleinschalig en authentiek Griekenland. Dit is de manier om Evia te ontdekken! De persoonlijke benadering en Griekse gastvrijheid van Prinos Reizen zijn ongekend en u zult zeker waar voor uw geld krijgen. Wat is het voordeel van reizen met Prinos?

U kunt de reis helemaal aanpassen op uw wensen! Wilt u een week in Zuid, een week in Centraal en een week in Noorden blijven? Geen probleem. Wilt u eerst naar Athene, daarna doorreizen naar Evia om vervolgens naar Poros of Skyros te gaan? Dat kan! De mogelijkheden zijn eindeloos! Gelooft u het niet?

Neem dan contact met ze op en vraag een vrijblijvende offerte aan. Bespreek hoe u wilt dat uw vakantie eruit komt te zien en laat u verrassen! Ontdek hoe u uw droomvakantie op maat kunt samenstellen, Ontdek Evia met Prinos Reizen!

Over Ons

Ontdek Evia is ontstaan vanuit de gedachte dat iedereen het prachtige eiland moet kunnen ervaren zoals de Grieken dat zelf ook doen. Authentiek, Lokaal, met de Griekse gastvrijheid van weleer. 

Instagram