Taxi Evia

TAXI'S OP EVIA

We werken met verschillende taxichauffeurs samen. In elk gebied, Noord-, Centraal- en Zuid-Evia, hebben we vertrouwde chauffeurs waar wij mee samen werken. Neem contact met ons op en dan brengen wij u graag met ze in contact!

 

WAAROM?

ENGELS

Al onze taxichauffeurs spreken Engels. Mocht er onverhoopt toch spraken zijn van miscommunicatie? Bel ons dan gerust op en wij vertalen het.

BETROUWBAAR

We werken al lang met de chauffeurs en ze zij volkomen te vertrouwen. Ze maken ook graag een praatje met u en kunnen onderweg het een en ander uitleggen.

ONDERHOUDEN

Alle taxi's zijn uitgerust met airconditioning en deze wordt ook aangezet als u wilt. De taxi's worden goed onderhouden zodat het u aan niks ontbreekt.

WILT U EEN BETROUWBARE EN ENGELS SPREKENDE TAXI?

Samenvatting:
Hét complete kookboek over de Griekse keuken! Op veler verzoek weer leverbaar in geüpdatete en nu fullcolourversie!

Beoordeling:
“Wat een prachtig boek. De recepten zijn origineel, niet heel moeilijk en zeer smakelijk. bij de recepten staat ook vermeld bij welke gelegenheid het gegeten wordt. Mooi beschreven en het leest heerlijk. Zo wordt het een kookboek wat je lekker in de tuin leest en je inspireert…”

In het kort:
Een inspirerende verzameling klassieke Griekse recepten met populaire en traditionele ingrediënten. Met meer dan 160 heerlijke, authentieke recepten! 

INSPIRATIE

Over Ons

Ontdek Evia is ontstaan vanuit de gedachte dat iedereen het prachtige eiland moet kunnen ervaren zoals de Grieken dat zelf ook doen. Authentiek, Lokaal, met de Griekse gastvrijheid van weleer. 

Instagram